Aanbod

Zhineng Qigong

Zhineng Qigong bestaat uit eenvoudige bewegingen, vanuit aandacht en gevoel uitgevoerd. Het helpt je lichaam en geest in balans te brengen. Je voelt je evenwichtiger en gezonder.

Je komt weer in je kracht.

Voor wie

De lessen Chineng Qigong zijn geschikt voor iedereen, gezond of ziek, jong of oud. De oefeningen kunnen aangepast worden aan ieders (fysieke) mogelijkheden.

Lesvormen

Om te onderzoeken of Zhineng Qigong iets voor je kan betekenen volg je een proefles. Neem contact met mij op.
De Qigong lessen vinden in kleine groepen plaats. Dat geeft voldoende ruimte om je de oefeningen goed eigen te maken.

Smaakt het naar meer? Je bent van harte welkom voor een serie van 10 lessen. Hierin leer je een aantal basisoefeningen uit de Zhineng Qigong. Je ervaart de heilzame werking van de oefeningen. Oefeningen die je thuis ook kunt blijven doen, al dan niet met beeld- of geluidsmateriaal. Wil je na de 10 lessen doorgaan in groepsverband? In de vervolglessen leer je meer oefeningen en verdiept de ervaring zich.

Nieuw!
Als wekelijks les volgen niet haalbaar is, kun je ook kiezen voor het combi-lespakket: één live groepsles per maand in combinatie met een online lesweek (vijf ochtenden ½ uur Qigong via Zoom). In de tussenliggende periode kun je je de oefening eigen maken met behulp van geluids- of video opnames. Bovendien ben ik beschikbaar voor vragen.

Praktische informatie

Leslocatie:
We oefenen in de ruimte van Yogabalans Culemborg op Buitenmolenstraat 7 in Culemborg. Deelname via Zoom is mogelijk. Neem voor meer informatie hierover contact met me op. Laat ook weten als je interesse hebt, maar je niet kunt op onderstaande tijden.

Lestijden doorgaande lesgroep:
Maandag : 13 uur – 14.30 uur
Woensdag: 16 uur – 17.30 uur
Donderdag: 16 uur- 17.30 uur

Kosten:
Doorgaande lesgroep: 10 lessen à 135 euro. Inhalen in een andere lesuur is mogelijk.

Contact:
Klik hier of bel 06-33222130