Aanbod

Zhineng Qigong

Zhineng Qigong bestaat uit eenvoudige bewegingen, vanuit aandacht en gevoel uitgevoerd. Het helpt je lichaam en geest in balans te brengen. Je voelt je evenwichtiger en gezonder.

Je komt weer in je kracht.

Voor wie

De lessen Chineng Qigong zijn geschikt voor iedereen, gezond of ziek, jong of oud. De oefeningen kunnen aangepast worden aan ieders (fysieke) mogelijkheden.

Lesvormen

Om te onderzoeken of Zhineng Qigong iets voor je kan betekenen volg je een proefles. Neem contact met mij op.
De Qigong lessen vinden in kleine groepen plaats. Dat geeft voldoende ruimte om je de oefeningen goed eigen te maken.

Smaakt het naar meer? Je bent van harte welkom voor een serie van 10 lessen. Hierin leer je een aantal basisoefeningen uit de Zhineng Qigong. Je ervaart de heilzame werking van de oefeningen. Oefeningen die je thuis ook kunt blijven doen, al dan niet met beeld- of geluidsmateriaal. Wil je na de 10 lessen doorgaan in groepsverband? In de vervolglessen leer je meer oefeningen en verdiept de ervaring zich.

Praktische informatie

Leslocatie:
We oefenen in de ruimte van Yogabalans Culemborg op Buitenmolenstraat 7 in Culemborg. Laat ook weten als je interesse hebt, maar je niet kunt op onderstaande tijden.

Lestijden doorgaande lesgroep:
Maandag: 13 uur- 14.30 uur (bij voldoende aanmeldingen)
Woensdag : 11 uur – 12.30 uur
Woensdag: 16 uur – 17.30 uur

Kosten:
Doorgaande lesgroep: 10 lessen à 135 euro. Inhalen in een andere lesuur is mogelijk. Ik vind het belangrijk dat iedereen die dat wil, mijn lessen moet kunnen volgen. Mochten de kosten een obstakel voor je vormen, neem ook dan contact met me op.

Contact:
Klik hier of bel 06-33222130