Aanbod

Zhineng Qigong

Zhineng Qigong bestaat uit eenvoudige bewegingen, vanuit aandacht en gevoel uitgevoerd. Het helpt je lichaam en geest in balans te brengen. Je voelt je evenwichtiger en gezonder.

Je komt weer in je kracht.

Voor wie

De lessen Zhineng Qigong zijn geschikt voor iedereen, gezond of ziek, jong of oud. De oefeningen kunnen aangepast worden aan ieders (fysieke) mogelijkheden.

Lessen

Om te onderzoeken of Zhineng Qigong iets voor je kan betekenen volg je een proefles. Neem hiervoor contact met mij op.
De lessen vinden in kleine groepen plaats. Dat geeft voldoende ruimte om je de oefeningen goed eigen te maken. Lessen worden (tijdelijk) gegeven in de openlucht op een prachtige plek in de natuur, aan de rand van Culemborg.

Smaakt het naar meer? Je bent van harte welkom voor een serie van 10 lessen. Hierin leer je een aantal basisoefeningen uit de Zhineng Qigong, bijvoorbeeld de Lift Qi Up Pour Qi Down methode.
Je ervaart de heilzame werking van de oefeningen. Oefeningen die je thuis ook kunt blijven doen, al dan niet met beeld- of geluidsmateriaal.
Wil je na de 10 lessen doorgaan in groepsverband? Dat kan. In de vervolglessen leer je meer oefeningen en verdiept de ervaring zich.

Praktische informatie

Leslocatie:
Op 10 minuten fietsen van centrum Culemborg.

Lestijden:
Maandag: 16 uur – 17.30 uur (bij voldoende deelnemers)
Woensdag: 16 uur – 17.30 uur (open lucht les)
Donderdag: 11 uur- 12.15 uur (open lucht les)

Kosten:
Een serie van 10 groepslessen kost 125 euro. Inhalen in een andere lesuur is mogelijk.
Individuele sessies zijn ook mogelijk.

Contact:
Klik hier of bel 06-33222130