Agenda

Vier de langste dagen van het jaar, kom thuis in jezelf.

Ervaar de kracht van dagelijks Zhineng Qigong doen. In de prachtige Culemborgse natuur. Vanuit een stille basis, jouw lichaam. Ingebed in een Qi-veld dat we samen creëren. 

Een week lang doen we de ‘Core Improvement’. Een oefening waarmee je niet alleen de wervelkolom krachtig en soepel maakt, maar ook het lichaamsbewustzijn vergroot.
Door je lichaam te bewonen, kun je signalen van vermoeidheid, overprikkeling e.d. eerder opmerken. Je kunt ander keuzes maken. 
Stevig verbonden met jouw kern sta je goed geworteld én flexibel in het leven. 

Welkom! 

Praktische informatie:
Van 20 t/m 24 juni
Kosten: €40 (per serie) of €10 per avond

Leslocatie: 
Ontvang je na aanmelding

Speciale actie: 
Neem een introducé mee, laat hem/ haar/ hen een avond gratis proeven.

Hoe meer zielen, hoe krachtiger het veld!

foto: K. Hermans

Nieuw! Begin de (werk) week met (online) Zhineng Qigong


Doe je graag Zhineng Qigong, maar komen de lestijden je niet uit? Bevalt Zhineng Qigong je goed, zou je het graag thuis ook willen doen en komt dat er niet van? Zijn de live lessen te duur voor je, maar heb je wel baat bij Zhineng Qigong?

Je bent van harte welkom om mee te doen met Zhineng Qigong online sessies. Eens per twee weken op maandagochtend. Bij voldoende belangstelling breid ik uit naar wekelijkse online sessies.
De structuur van de sessies: we bouwen een Qi veld op waarmee we een aankomen in onszelf en ons pure bewustzijn, Míng jué, wakker maken. We doen een aantal eenvoudige bewegingsoefeningen, meditatief uitgevoerd. We ronden af met een terugkerend ritueel. Je gaat met een persoonlijke intentie de week in.

Welkom!

Praktische informatie

De live online verbinding is op maandag ochtend van 9.30-10.30 uur. Vanaf 13 juni, om de week (dus in de ‘even weken’). De lessen zet ik op You Tube, zodat je ze, zo vaak als je wilt én op jouw moment, kunt herhalen.

Kosten

In juni is de deelname gratis. Daarna kun je deelnemen met een kwartaal-abonnement. Gemiste lessen kun je inhalen via You Tube.
Kwartaal-abonnement: €7,50 per les. Bij ‘stapelen’ reken ik korting. Kijk hier voor meer informatie.

Klik hier voor meer aanbod.
Voor opgave klik hier.
Klik voor meer informatie over Marlí Schaminée  en ‘Tijd voor Zijn’.

Ik ontmoet je graag!
Marlí Schaminée