Agenda

Meerdaagse training 

Een aantal dag(delen) achter elkaar Qigong beoefenen heeft een ander effect dan wekelijks lessen volgen. Het kan zijn dat blokkades (eerder) verdwijnen, doordat je bv een aantal dagen achter elkaar Qigong beoefent, in een krachtig energieveld.

We zullen oefeningen uit de Ren Xue aanleren. Ren Xue is net als Zhineng Qigong een prachtige holistische Qigongvorm.

  • In de eerste training ligt het accent op het aanleren van de Tian Yuan en Di Yuan.
  • In de tweede training komt de Ren Yuan aan bod. 

Beide oefeningen zijn los van elkaar te volgen. Ze vullen elkaar ook aan. Als je nog geen Qigong ervaring hebt, raad ik je aan te beginnen met de eerste training. De trainingen zullen plaatsvinden  in Asch, een dorp net buiten Culemborg, in de prachtige trainingsruimte van Nienke Mur, onze gastvrouw. Mijn samenwerking met Nienke is nog in ontwikkeling. Het is ons beider intentie dat Nienke ook haar eigen expertise (lichaamswerk) in zal brengen in deze trainingen. Daarover later meer! 

Data (onder voorbehoud):
Training 1 Tian Yuan en Di Yuan
31 maart en 1 april 2023 óf 
7 en 8 april 2023

Training 2 Ren Yuan
26 t/m 28 mei 2023 óf
9 t/m 11 juni 2023

Praktische informatie

Nadere informatie over kosten en locatie volgt binnenkort.

Ben je nieuwsgierig wat voor oefening de Tian Yuan is? Klik hier.
Heb je interesse in één of beide trainingen? Neem dan contact met me op voor aanmelding of meer informatie.

Ik heb nu al zin om je te ontmoeten!

Begin de (werk) week met (online) Zhineng Qigong


Doe je graag Zhineng Qigong, maar komen de lestijden je niet uit? Bevalt Zhineng Qigong je goed, zou je het graag thuis ook willen doen en komt dat er niet van? Zijn de live lessen te duur voor je, maar heb je wel baat bij Zhineng Qigong?

Je bent van harte welkom om mee te doen met Zhineng Qigong online sessies. Eens per twee weken op maandagochtend. Bij voldoende belangstelling breid ik uit naar wekelijkse online sessies.
De structuur van de sessies: we bouwen een Qi veld op waarmee we een aankomen in onszelf en ons pure bewustzijn, Míng jué, wakker maken. We doen een aantal eenvoudige bewegingsoefeningen, meditatief uitgevoerd. We ronden af met een terugkerend ritueel. Je gaat met een persoonlijke intentie de week in.

Welkom!

Praktische informatie

De live online verbinding is op maandag ochtend van 9.30-10.30 uur. Om de week (dus in de ‘even weken’). De lessen zet ik op You Tube, zodat je ze, zo vaak als je wilt én op jouw moment, kunt herhalen.

Kosten

In juni is de deelname gratis. Daarna kun je deelnemen met een kwartaal-abonnement. Gemiste lessen kun je inhalen via You Tube.
Kwartaal-abonnement: €7,50 per les. Bij ‘stapelen’ reken ik korting. Kijk hier voor meer informatie.

Klik hier voor meer aanbod.
Voor opgave klik hier.
Klik voor meer informatie over Marlí Schaminée  en ‘Tijd voor Zijn’.

Ik ontmoet je graag!
Marlí Schaminée