Online Zhineng Qigonglessen

Maak ruimte in en voor jezelf

Begin de week met Zhineng Qigong. Thuis, in je eigen vertrouwde omgeving. Ervaar hoe eenvoudig het kan zijn om je te verbinden met je lichaam, met jezelf en daarmee met de wereld om je heen. Je dag loopt gegarandeerd anders, als je deze quality time aan jezelf geeft. Kun je er (een keer) niet bij zijn. Geen probleem. De lessen kun je onbeperkt herhalen via mijn YouTube kanaal.

Een cursist van me zei aan het eind van de les:

Ik vergeet telkens hoe goed het me doet om hier te zijn. Ik kwam binnen met een beginnende keelpijn. Mijn lichaam voelt nu helemaal schoon en lekker.

FRANSIEN

Zo herkenbaar! Het is veel gemakkelijker om signalen van je lichaam te negeren dan de aandacht naar binnen te brengen. Daarom is het zo belangrijk om hier tijd voor te maken. Deel uitmaken van een groep is ondersteunend hiervoor. Fysieke live lessen geef ik in Noorwegen. Online kun je vanaf elke plek mijn lessen bijwonen. Daarover zegt Marja het volgende:

Eerst leek het me helemaal niets, online Qigongles. Tijdens Corona heb ik het toch eens uitgeprobeerd. Het is echt heel fijn. Het is eigenlijk net zo als in de live les. En, ik kan lekker thuis blijven…

MARJA

Lestijden online lessen:

Maandag van 9 tot 10.15 uur
Woensdag van 16 tot 17.15 uur

Start: 4 september. Je kunt op elk moment instappen.

Kosten:

Je betaalt per kwartaal. De kosten zijn €7,50 per week. Gemiste lessen kun je inhalen via You Tube.

Welkom!


Klik voor meer informatie over Marlí Schaminée  en ‘Tijd voor Zijn’.

Ik ontmoet je graag!
Marlí Schaminée