Anderen over mij

Marli is een sensitief mens die vertrouwenwekkend overkomt. Ze is uiterst zorgvuldig, evenwichtig en spitsvondig tegelijk. Ze leeft haar visie.

– I. Schamhard-

Het spreekt me aan dat Marli zichzelf is tijdens de lessen. Ik ervaar haar als respectvol, toegankelijk, aandachtig. Ze draait geen les af.

– Tineke-

Dankjewel voor de superfijne zachte lessen van afgelopen jaar. Ik kan heerlijk ontspannen en ZIJN bij jou.

Marja-

Het ‘wat minder grijpbare’ bouwt Marli mooi op in haar lessen.

-Erika-

Ik vind Marli’s stem prettig om naar te luisteren.

-Kathy-

Ik ervaar Marli in haar lesgeven als professioneel en deskundig.

-Mariska-

Marlí begeleidt op een open en zachte manier, alsof ze elk persoon individueel aan de hand meeneemt. Ik vind het bijzonder dat ze een intense ervaring van één-zijn al in één les door kon geven.

– Inge-

Buitengewoon precies kijkt Marli naar de cursisten. De sfeer is heel veilig. Goede uitleg waarom je bepaalde dingen oefent. Het lijf krijgt ruimte. Het hoofd krijgt begrip. De context krijgt aandacht. Daardoor kun je als deelnemer je heel goed concentreren op de oefeningen.

Pincky-

Mooi om te zien dat je zelf zichtbaar veel baat hebt bij de praktijk van qigong. Je doceert deels uit eigen ervaring. Dat is ook voelbaar aan je energie en wat je met de ruimte doet. 

-Kassandra-

Tijdens mijn online sessies Qigong ervoer ik Marlí als een fijn voorbeeld. Haar rust en aandacht voor de oefening en mij als persoon vond ik prettig.

-Inger

Ik vind je kundig, krachtig en je ‘practice what you preach’.

-Lincey-

Dankjewel voor je wijsheid die je zo prettig combineert met aardsheid.

-Cissy-

Wil je meer over mij weten, klik hier.
Voor contact, klik hier.