Ervaringen

Marlí heeft precies door waar een ieder in de groep zich bevindt en voelt daarin wat we nodig hebben.
De positieve en liefdevolle feedback van Marli is voor mij waardevol en waarachtig.

Yvonne

Mijn migraine is echt veel minder geworden.

Toos

In de lessen gaan we écht het lichaam in, in een liefdevol veld. Hierin kon mijn trauma helen. Ik kan weer gezellig tafelen, ik kan weer zitten.

Tessa

De les heeft me weer erg goed gedaan. Had eigenlijk een massage geboekt vandaag. Maar de masseuse zegde af. De les had hetzelfde effect: een ontspan lijf waarin ik me aanwezig voel.

Fransien

Door dagelijks Zhineng Qigong oefeningen te doen en de door Marli ingesproken meditaties te beluisteren, is de qigong in mijn leven geïntegreerd.

Yvon

Ik kwam bij Marlí om te leren over Zhineng Qigong, maar kreeg veel meer. De pijn in mijn rug is minder, leef mn leven met meer gemak en voel me nog meer verbonden met het universum.

Nienke

Ik hoef maar mijn aandacht naar binnen te brengen en dan worden mijn ogen al ontspannen. Ook kan ik me steeds vaker losmaken van een emotie, als die opkomt.

Dorothe

In de groep samenzijn voegt echt iets toe. Ik kan de oefening thuis doen, maar dan is het minder krachtig.

Tes

Ik heb niets gedaan, toch voel ik mijn onderlichaam (vanwege pijnklachten in de knie visualiseerde Tineke de oefeningen).

Tineke

Marlí ís het liefdevolle veld

Tessa

Jouw meditaties doen echt iets. Het is zo anders om hiermee te beginnen in plaats van meteen met de oefeningen. Het draagt echt bij tot de ontspanning.

Meike

Ik vergeet telkens hoe goed het me doet om hier te zijn. Ik kwam binnen met een beginnende keelpijn. Mijn lichaam voelt nu helemaal schoon en lekker.

Fransien (Groeiplaats voor vrouwen)

Marli is een sensitief mens die vertrouwenwekkend overkomt. Ze is uiterst zorgvuldig, evenwichtig en spitsvondig tegelijk. Ze leeft haar visie.

– I. Schamhard-

Het spreekt me aan dat Marli zichzelf is tijdens de lessen. Ik ervaar haar als respectvol, toegankelijk, aandachtig. Ze draait geen les af.

– Tineke-

Dankjewel voor de superfijne zachte lessen van afgelopen jaar. Ik kan heerlijk ontspannen en ZIJN bij jou.

Marja- Kruidenkriebels

Het ‘wat minder grijpbare’ bouwt Marli mooi op in haar lessen.

-Erika-

Ik vind Marli’s stem prettig om naar te luisteren.

-Kathy-

Ik ervaar Marli in haar lesgeven als professioneel en deskundig.

-Mariska-

Marlí begeleidt op een open en zachte manier, alsof ze elk persoon individueel aan de hand meeneemt. Ik vind het bijzonder dat ze een intense ervaring van één-zijn al in één les door kon geven.

– Inge- Ik&Jij

Buitengewoon precies kijkt Marli naar de cursisten. De sfeer is heel veilig. Goede uitleg waarom je bepaalde dingen oefent. Het lijf krijgt ruimte. Het hoofd krijgt begrip. De context krijgt aandacht. Daardoor kun je als deelnemer je heel goed concentreren op de oefeningen.

Pincky-

Mooi om te zien dat je zelf zichtbaar veel baat hebt bij de praktijk van qigong. Je doceert deels uit eigen ervaring. Dat is ook voelbaar aan je energie en wat je met de ruimte doet. 

-Kassandra-

Tijdens mijn online sessies Qigong ervoer ik Marlí als een fijn voorbeeld. Haar rust en aandacht voor de oefening en mij als persoon vond ik prettig.

-Inger

Ik vind je kundig, krachtig en je ‘practice what you preach’.

-Lincey-

Dankjewel voor je wijsheid die je zo prettig combineert met aardsheid.

-Cissy-

Wil je meer over mij weten, klik hier.
Voor contact, klik hier.